Uit elkaar dan met elkaar

De 56 vragen over scheiden waarvan je niet wist dat je er een antwoord op nodig had

Erwin Wijman; Birgit Vandermeulen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Uit elkaar dan met elkaar

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789464056624, 145 blz., August 2020
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 259 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Ieder jaar stranden in Nederland zo’n 35.000 huwelijken plus nog eens 60.000 samenwoonrelaties. Hierbij zijn meer dan 70.000 thuiswonende kinderen betrokken. Scheiden is voor de meeste mensen ook geen routine. Gelukkig maar.

Tegelijkertijd moet je wel wegwijs worden, zowel praktisch als in alle over elkaar buitelende gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties die de kop opsteken. Daarom is er dit boek.

Uit elkaar dan met elkaar, de 56 vragen waarvan je niet wist dat je er een antwoord op nodig had, geeft je antwoorden op 56 veelgestelde vragen, die de auteurs, Erwin en Birgit, zichzelf ook gesteld hebben tijdens hun eigen scheidingen of die ze van anderen hoorden. Zo hopen zij duidelijk te maken dat helemaal niets raar is aan wat je doet of denkt, dat het logisch is om het niet te weten, dat scheiden ingewikkeld kan zijn. Het opstarten van een nieuw leven kan juist eenvoudig zijn. Of precies andersom.

Met elkaar uit elkaar, de 56 vragen over scheiden waarvan je niet wist dat je er een antwoord op nodig had, is een wegwijzer in de 4 fases van scheiden: twijfel, besluit, regelen en doorstart.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.