Belichaamd Bewustzijn

Wanneer de 'magie' haar glans verliest, kan de Goddelijke Magie herrijzen

Willemien Timmer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Belichaamd Bewustzijn

paperback/ gebrocheerd: € 33.01: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464056525, geïllustreerd, 288 blz., May 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 698 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Dit boek belicht de collectieve groei en onderstromen die aanwezig zijn in de hedendaagse spiritualiteit, het persoonlijk- en het collectief bewustzijn. Het belicht het verschil tussen niet gegronde spiritualiteit en werkelijk bewustzijn.
Daar waar spiritualiteit zonder bewustzijn geleefd wordt, blijven al-oude patronen, valkuilen en onbewustzijn bestaan en blijft men in feite afgesloten van de eigen Licht- en Bronkracht. Het werkelijk op aarde belichamen van wie je Bent is dan niet mogelijk.

‘Wanneer de Magie haar glans verliest’ zal de sluiers van de huidige duale spiritualiteit aftrekken. Dat zal je misschien uit de comfortzone trekken of heilige huisjes omver werpen door oeroude overtuigingen onder de kritische loep te leggen. Maar daarmee zal ook meer van de Ware Magie van Schepping steeds meer naar voren komen. Doordat alle tierelantijntjes, poespas, aangeleerde technieken, spirituele ego vorming en – overtuigingen die daarin mee zijn gaan stromen, ontmanteld en belicht mogen worden.

Zie ook www.apofyliet.nl voor meer informatie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.