De Spiegel

Juffrouw Raadgever

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Spiegel

paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464055412, geïllustreerd, 311 blz., March 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Hallo Lezer,
Het is zover. De verhalen van juffrouw Raadgever zijn gebundeld in een boek. De Spiegel. Gemakkelijk leesbare verhalen over dagelijkse zaken waarin iedereen zich zou kunnen herkennen. De spiegel van de maatschappij.
De auteur juffrouw Raadgever kijkt mee in het leven van alledag en heeft daar zo haar bedenkingen bij. Stel je voor, een uil zit op een tak en kijkt van daar naar alles wat er onder haar in de maatschappij gebeurd. Ze kan dit alles voor zich houden maar besluit uit het nest te klikken. Het resultaat is De Spiegel van het wel en wee van heel gewone mensen. En dan kan het zomaar gebeuren dat ze, zonder dat u het gevraagd heeft, een raadzaam verhaal op het scherm slingert. Zij put uit een aardige dosis opmerkzaamheid en ervaring. Uiteindelijk zit er inmiddels een flink aantal mensen te wachten op het wekelijks terugkerende nieuwe ‘uiltje’ dat aan het einde van de week gepubliceerd wordt.
Het is een handzaam boek vol korte verhalen. Weetjes en herinneringen voor later samen met herinnering van vroeger. Geef het jezelf cadeau. Als je het uit hebt, een sieraad in de kast en dan kun je het er ook nog eens bij pakken. Op de leestafel in een wachtkamer een idee.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.