Oefeningen

Begeleidingen met en zonder paarden 2

Eric Van Poucke

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Oefeningen

paperback/ gebrocheerd: € 39.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464055030, geïllustreerd, 180 blz., May 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Vierenveertig oefeningen met en zonder paarden geven de coachees inzichten en oplossingen. Alle oefeningen zijn meerdere malen toegepast en bijgestuurd binnen meerdere thema’s. Theoretisch zijn alle oefeningen inzetbaar voor alle coaching onderwerpen. Eric Van Poucke deelt wanneer de coachees konden genieten van de oefeningen.

Creatief zich mogen uiten is mentaal afstand nemen. Op een aangename wijze komt de deelnemer tot inzichten en bewustwording. De creatieve opdrachten in combinatie met het paard maakt de sessie aangenaam en is bewustmakend.

De oefeningen zijn geclusterd is basisoefeningen die alleen toegepast worden of als onderdeel van andere. Gecombineerde oefeningen gaat de deelnemer creatief aan de slag in de paddock. Een begeleiding kan niet altijd met een paard. De oefeningen zonder paard geven je ideeën voor deze begeleidingen. Tot slot zijn er teambuildingoefening met fun en een match naar de doelen van de opdrachtgever.

Ontdek de meerwaarde van elke oefening voor jouw begeleidingen. Met jouw kennis en creativiteit zijn deze oefening de basis voor oneindig veel combinaties.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.