Channelen

Contact met zielen

Astrid Duval

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Channelen

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464054590, geïllustreerd, 148 blz., September 2020
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 262 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Channelen of readings, noemen ze het, wanneer je contact maakt met entiteiten en het onderbewustzijn. Contact met de ziel, noem ik het. In dit boekje vind je een aantal verslagen van de mooiste readings die ik heb mogen doen. Bijzondere momenten.

In 2014 begonnen mijn spirituele openbaringen, na jarenlang ontkennen en wegdrukken, ging ik er eindelijk mee aan de slag. Ik stond open voor alles wat op mij af zou komen, ik wilde al mijn ingebakken ideeën ervoor laten varen en liet het komen, zoals het kwam. Dat zorgde voor ontzettend bijzondere en inspirerende momenten. Zeer mooie verhalen, zeer emotionele gebeurtenissen.

Als de ziel vertrouwt, dan opent hij als een bloem en dan komt alles eruit wat hij er altijd in weggestopt heeft. En ook dat vind ik mooi, ook de rotzooi vind ik mooi, ik vind het mooi, dat er vertrouwen is, dat er liefde is, dat er hoop is, dat er kracht is en van daaruit gaan we op zoek naar die enorme belangrijke basissteen in het leven 'acceptatie' en van daaruit weer 'loslaten.'

Ik neem je mee in de mooiste readings die ik heb mogen geven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.