De Usui Methode

Levensenergie als bron voor natuurlijke genezing

Monique Bijloo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Usui Methode

paperback/ gebrocheerd: € 18.96

ISBN: 9789464054125, geïllustreerd, 72 blz., July 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Het Usui systeem is herontdekt door dr. Mikao Usui, een japanse theoloog, aan het begin van de vorige eeuw. Hij noemde dit systeem de universele helingsmethode. De Usui-energie brengt balans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Tijdens de behandelingen worden diverse gebieden van het lichaam behandeld.

Monique Bijloo is directeur van MEC SPIRIT (www.mcspirit.nl). Een bureau voor projectmanagement heeft op het gebied van arbeidsbemiddeling, re-integratie, recruitment, duurzame inzetbaarheid en reduceren verzuim voor grote organisaties en multinationals. Ook heeft zij een sprekers- en cursuscentrum: DEEP. Gericht op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en zingeving. Het samenbrengen van diversiteit, kennis van nieuwe en oude wetenschappen door persoonlijke aandacht past zij toe in een dynamische, intuïtieve en multidisciplinaire aanpak die kenmerkend is voor haar.

Op haar 27ste kwam Monique Bijloo in aanraking met het Usui systeem en heeft haar talent hiervoor verder ontwikkeld. Haar missie is om het authentiek een originele systeem terug te brengen in de maatschappij. Een boek voor iedereen die in contact wil staan met de helende stroom van levensenergie!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.