Excel voor Gevorderden

dr Peter J. Scharpff RI

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Excel voor Gevorderden

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464051377, geïllustreerd, 137 blz., January 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 276 gram.

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

Als je in de basis redelijk tot goed kunt werken met rekenprogramma Excel, komt er vanzelf een moment dat je ook de geavanceerdere mogelijkheden zou willen verkennen. Er zijn namelijk vele hulpmiddelen in het populaire programma die je kunt gebruiken bij het ontwerpen van je modellen en formules, het (laten) bedenken van oplossingen, prognoses of scenario’s, de omgang met data- en draaitabellen, en dergelijke. In dit werkboek bespreken we verschillende opties en technieken voor de gevorderde gebruiker. Aan de hand van uitgebreide oefeningen en voorbeelden uit de praktijk kun je die meteen toepassen. Zo kun je kennismaken met de zeer geavanceerde functionaliteit van het rekenprogramma.
In dit werkboek komen verder zaken als speciale weergaven, overzicht, (externe) verwijzing, bijzondere grafieken en trends aan bod.

Dit werkboek is een vervolg op Excel Basishandelingen. Die handelingen moeten dan ook geen probleem zijn voor je. Er is ook een derde werkboek in deze serie: Excel Programmeren in VBA.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.