Hier ben ik

Liber amicorum voor Monica Meijsing

Hans Dooremalen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hier ben ik

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464050875, 390 blz., September 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

In haar boek Waar was ik toen ik er niet was? presenteert Monica Meijsing een aantal historische antwoorden op de vraag wat een persoon is. Belangrijker nog is dat ze aan de hand van reflectie op die antwoorden en gebaseerd op een schat aan moderne wetenschappelijke onderzoeken en inzichten haar eigen, originele antwoord geeft.

De vraag naar wat een persoon is, is lang niet het enige waar Meijsing zich mee bezig heeft gehouden. Ze is ook een expert op het gebied van bewustzijn en de filosofische disciplines kennisleer en wetenschapsfilosofie.

Hier ben ik bevat negentien essays die gedeeltelijk expliciet ingaan op Meijsings boek en gedeeltelijk onderwerpen aansnijden uit de andere domeinen waar Meijsing expertise in heeft.

Met bijdragen van Monica Meijsing, Maureen Sie, Alfred Archer, Nathan Wildman, Ton Derksen, Jeanne Peijnenburg, Willem B. Drees, Katrien Schaubroeck, Matteo Colombo, Machteld Geuskens, Joachim Leilich, Herman de Regt, Ingeborg van den Bold, Ruud Welten, Leon de Bruin, Filip Buekens, Willem van der Deijl, Huub Brouwer, Sanneke de Haan, Jenny Slatman, Marc Slors, Sander Verhaegh, Wim Dubbink & Hans Dooremalen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.