Manipulatie & lichaamstaal

Het leren lezen van mensen & het manipuleren en herkennen van leugens Leer alles over psychologie & manipulatie, mentale kracht & omgaan met mensen

Max Krone

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Manipulatie & lichaamstaal

paperback/ gebrocheerd: € 20.01: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464050721, 111 blz., April 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

De psychologie achter manipulatie...
Steeds opnieuw word je geconfronteerd met manipulatie. Manipulatie die je vaak niet eens bewust waarneemt. Zo kunnen reclames je op een bepaalde manier beïnvloeden. Verschillende merken laten je geloven dat je door hun producten te kopen, succesvoller of gelukkiger zult zijn. Politici, bazen en sprekers op speciale evenementen gebruiken hun lichaamstaal, houding, stem en ogen om je te overtuigen. In de politiek heet dit propaganda. Daarnaast zijn er mensen in je directe omgeving die je zonder dat je dat doorhebt proberen te beïnvloeden en te manipuleren, puur en alleen om hun eigen doelen na te streven. Dit zijn de zogenaamde emotionele manipulaties. Ze zorgen dat je aan jezelf gaat twijfelen en maken je onzeker. Dit heeft tot gevolg dat je als het ware een marionet wordt en een leven leidt dat door anderen wordt gecontroleerd.

Veel factoren in de interactie met anderen zijn belangrijk voor de zelfexpressie. Je kunt deze vaardigheden aanleren en verder ontwikkelen. Word weer de baas over je eigen leven aan de hand van positieve manipulatie en realiseer je eigen wensen, ideeën en doelen!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.