Verdwenen in de Westhoek

Een rallythriller

Ton Kalter

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verdwenen in de Westhoek

paperback/ gebrocheerd: € 18.50

ISBN: 9789464050479, 195 blz., July 2020

Uitgever: Brave New Books

beschrijving

In de Eerste Wereldoorlog ligt een jonge soldaat in het ziekenhuis. Bij een aanval raakte hij zwaargewond. Vlak voor hij overlijdt, vraagt hij een verpleegster om zijn laatste wens te vervullen.

Ruim 100 jaar later heeft een rallyrijder heel veel zin in de Rally van Ieper 2019. Normaal rijdt hij in een Skoda Fabia R5 maar speciaal voor deze wedstrijd heeft hij een Volkswagen Polo R5 gehuurd. Hij is gemotiveerd om de strijd aan te gaan met de grote namen die deze wedstrijd rijden.

De Belgische rechercheur Mathias Maes heeft helemaal niets met auto’s, laat staan de rallysport. Zijn assistent Louis Peeters wel. Zijn broer is de navigator en zelf is hij een groot liefhebber en regelmatige bezoeker van de rally’s. Hij staat op het punt om naar de shakedown van de Rally van Ieper, zijn thuiswedstrijd, te gaan als zijn broer hem in paniek belt.

‘Verdwenen in de Westhoek’ is de vierde rallythriller van Ton Kalter. Hij is ruim 31 jaar rallyfan en schrijft sinds 2004 rallycolumns en vanaf 2014 ook (rally)thrillers.

‘Verdwenen in de Westhoek’ is een spannend en vlot geschreven boek dat bol staat van de rallysport maar dat ook uitstekend leesbaar is voor de rallyleek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.