BeterBBQ - Keilekker op de kleine kamado

Jeroen Hazebroek; Leonard Elenbaas; 

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
BeterBBQ - Keilekker op de kleine kamado

gebonden: € 14.99

ISBN: 9789464040760, 112 blz., July 2021

Uitgever: Fontaine Uitgevers

fotografie: Christian Fielden

beschrijving

Velen die een kleine Kamado-bbq hebben aangeschaft gebruiken deze om klein te grillen. Daar zijn ze ook prima voor geschikt vanwege het compacte formaat. Er is alleen veel meer te ontdekken! Met het aanschaffen van een paar functionele accessoires wordt de Mini, Junior, MiniMax, Small of Icon een volledig kookapparaat. Kamado-experts van het eerste uur Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek, bekend van het Kamado-standaardwerk Hete kolen compleet, nemen je in dit boek bij de hand. Met een korte, bondige uitleg over stook- en kooktechnieken en 30 unieke, bourgondische recepten leer je roken, brood en pizza bakken en gebruik te maken van de plancha en de gietijzeren skillet op een kleine kamado. Op deze manier tover je smaakvolle kleine gerechten op tafel voor 2 tot 4 personen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum.

Leonard Elebaas is chef-kok en was jarenlang eigenaar van restaurant Pure Passie in 's-Gravenzande. Hij kookt vrijwel dagelijks op een houtskoolbarbecue voor zijn gasten

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.