Niet alleen

Een avontuurlijke voettocht dwars door Nieuw-Zeeland

Tim Voors

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Niet alleen

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464040647, 256 blz., July 2021

Uitgever: Fontaine Uitgevers

serienaam/reeks: Inspirerend wandelen met Tim Voors

beschrijving

Een kleurrijk reisdagboek over vrijheid, vriendschap en verbondenheid: 3100 kilometer, 4 miljoen stappen dwars door Nieuw-Zeeland

Je gezin, werk en comfortabele leven in Nederland achterlaten om aan de andere kant van de wereld meer dan 3000 kilometer te gaan lopen: Tim Voors deed het en trok vijf maanden lang dwars door Nieuw-Zeeland. Zijn avontuurlijke voettocht voert hem van het Noordereiland naar het Zuidereiland, langs de Te Araroa Trail. Eerst is hij alleen, maar al snel ontmoet hij twee vrouwen die zijn reisgenoten en trail family worden. Samen trotseren ze stormen en wilde rivieren en bivakkeren ze in de wildernis. Het weer is onvoorspelbaar, de natuur ruig en adembenemend mooi.
In dit met foto's en aquarellen geïllustreerde reisdagboek vertelt Tim over de ontberingen, over het weg-zijn van huis en over de voordelen van het samen lopen met vreemdelingen. Een verhaal over vrijheid, vriendschap en verbondenheid, dat je niet weg kunt leggen. Inspiratie voor sportieve, mentale én spirituele avonturiers.


Internationale lof voor Tims debuut Alleen:
'Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij legt een groot zelfbewustzijn aan de dag.' BBC
'De epische, zes maanden durende reis van een man alleen.' Lonely Planet
'Een van de mooist geïllustreerde trailverslagen ooit.' CNN Great Big Story
'Geweldige verhalen.' Quote Magazine
'Inspirerend.' Jan Magazine

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Tim Voors (1972) schreef eerder het succesvolle debuut Alleen, over de meer dan 4000 kilometer die hij aflegde op de Pacific Crest Trail, van Mexico naar Canada. Hij loopt veel en graag en legde onder andere ook de Japanse 88 Temples Trail (1300 kilometer) en verschillende stukken van de Camino de Santiago af. Tim woont met zijn gezin in Broek in Waterland en werkt als interim creative director en keynote speaker voor bedrijven en congressen.
www.randomtrailtales.com

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.