Nusta

Hoe een lama een gezin er weer bovenop hielp

Ruth Janette Ruck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nusta

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464040401, 256 blz., May 2021

Uitgever: Fontaine Uitgevers

beschrijving

Het is de jaren 70. De familie Ruck runt een boerderij in Snowdonia, een prachtig natuurgebied in Wales. Wanneer de familie wordt geraakt door een groot verlies, zijn ze op zoek naar iets dat hen opvrolijkt. Dus kopen ze een lama. Maar hoe doe je dat? En hoe verzorg je een lama?

Deze prachtige natuurmemoir vertelt het verhaal van de familie Ruck en de manier waarop Baby Nusta (ofwel 'Prinses') hun leven verandert. Het is een hartverwarmend verhaal over verlies, de helende kracht van de natuur en het eenvoudige leven voor de komst van het internet.

Of Nusta nou flirt met verbaasde gasten, of ze zich oprolt op het warme tapijt, ze ontevreden toetert wanneer het regent of wanneer ze zwemt zoals een minimonster van Loch Ness; Nusta wordt een lokale beroemdheid en de geliefde matriarch van een familie in een van de moeilijkste jaren van hun leven.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)RUTH RUCK is schrijfster van de drie memoires Place of Stones (1961), Hill Farm Story (1966) en Along Came A Llama (1978). Ze overleed in 2006 maar haar familie runt nog steeds de boerderij in Snowdonia - helaas zonder de lama.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.