Africola

Modern Afrikaans eten met een attitude

Duncan Welgemoed; 

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Africola

gebonden: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464040074, 256 blz., November 2020
Formaat: 26.8 (h) x 21.2 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 1354 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

beschrijving

De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich. De chef van het Australische restaurant Africola haalt inspiratie uit zijn jeugd in Zuid-Afrika en heeft een passie voor grootse smaken en gedurfde ideeën.
Met gerechten als 'Boerewors' en 'Biltong', steak gegaard op open vuur, 'Calamari safari', Noord-Afrikaanse viscurry, 'de lekkerste worsten van het universum', 'Vetkoek' met kweepeer, en vele andere - tot op heden - best bewaarde recepten uit de Africola-keuken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Duncan Welgemoed is geboren in Zuid-Afrika en is momenteel een van de meest gewilde culinaire talenten van Australië. Voordat hij naar Australië verhuisde om daar zijn restaurant Africola te openen, werkte hij onder meer bij The Goose (*) en Le Manoir Aux Quat Saisons (**) van Raymond Blanc. Zijn gerechten worden gevormd door zijn Zuid-Afrikaanse afkomst. Africola won al binnen een jaar na opening de prijs voor beste restaurant in Zuid-Australië.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.