Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert

En andere ingrijpende inzichten

Russell Jones

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie  ...

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464040036, 240 blz., November 2020
Formaat: 21.2 (h) x 13.6 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 299 gram.

Uitgever: Fontaine Uitgevers

redactie: Marjolein Brokkelkamp

beschrijving

Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert onderzoekt de wisselwerking tussen menselijke zintuigen en hoe zij tezamen je perceptie van de realiteit kunnen vervormen. Hoe een rode mok je drankje zoeter kan maken, hoe je door een kop koffie je iemand automatisch leuker vindt en hoe Blondie de smaak van je chardonnay
drastisch kan verbeteren.

Dit boek is gebaseerd op een waanzinnige hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek en is geschreven in samenwerking met hoogleraar Charles Spence van Oxford University. Russell Jones combineert deze wetenschappelijke informatie met voorbeelden die je in de praktijk kunt toepassen om je ervaringen te verbeteren. Tijdens het sporten, op weg naar je werk en in de slaapkamer. Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert zal je in gelijke mate verbazen en vermaken.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Russell Jones is een vooraanstaande zintuiglijk marketeer en runt een consultancy kantoor in Londen. Hij maakte het geluid voor een visgerecht van driesterrenrestaurant The Fat Duck. Of het nou gaat om het geluid van een cornetto of de geur van een luxe auto, hij maakt de ervaring onvergetelijk. Nu wil hij deze ervaring delen door middel van zijn eerste boek.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.