Een gentleman gaat uit daten

Angela Crott; Fabian Schurgers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een gentleman gaat uit daten

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789464029383, May 2021
Formaat: 21.2 (h) x 13.7 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 153 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

bewerkt door: Angela Crott

beschrijving

Vandaag de dag wordt beweerd dat de gentleman een uitstervend soort is. Toch zijn er nog steeds veel jonge mannen op wie dit etiket van toepassing is: een heer van fatsoen die zich beleefd gedraagt tegenover vrouwen. Dat wil niet zeggen dat hij dan ook meteen beleefd doet wat veel jonge vrouwen van hem willen: zich een schort voorbinden en zich empathisch opstellen.

Omdat de hoofdpersoon in Een gentleman gaat uit daten op zoek is naar een leuke vrouw doet hij in eerste instantie zijn best een empathische huisman te zijn. Als hij hier weinig talent voor blijkt te hebben, zet hij andere kwaliteiten in. Dat zijn niet de kwaliteiten waar de hedendaagse vrouw op zit te wachten. En zo komt het dat de zoektocht van deze gentleman na tien jaar nog niet ten einde is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Angela Crott is historica en illustratrice. In 2004 schreef ze Is mijn zoon een macho? Over het opvoeden van jongens. In 2013 kwam de handelsversie van haar proefschrift uit: Jongens zijn ‘t. Van Pietje Bell tot probleemgeval.
Fabian Schurgers is Gamedesigner bij Fasold Games en heeft enige tijd Engels gestudeerd aan de Universiteit Leiden en schrijflessen gevolgd aan de Schrijversvakschool te Amsterdam.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.