De barones von Habeniks

José Bosma

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De barones von Habeniks

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464028737, geïllustreerd, 48 blz., April 2021
Formaat: 30.4 (h) x 21.5 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 538 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

beschrijving

De barones von Habeniks is een kleurrijk en leerzaam prentenboek voor kleine en grote kinderen. Het vertelt over hoe een bijzondere dame samen met haar trouwe kameraadje, een klein hondje, allerlei leuke dingen beleeft. Maak van elke dag een feestje is haar lijfspreuk.

Ook al heb je niets of denk je dat je niets hebt, je kunt altijd je dromen waarmaken en het leven inkleuren zoals jij dat wenst.

Je hebt altijd een keuze. In je dromen kun je namelijk alles.

De barones maakt haar dromen waar en gaat op reis. Onderweg komt ze allerlei leuke mensen tegen en beleeft zij de leukste avonturen en komt overal waar zij maar wenst.

Heb jij zin om met haar mee te gaan, dat kan in dit boek, kijk maar goed hoe zij dat doet en maak je eigen avonturen. Geniet van de vrolijke illustraties deze zijn allemaal met de hand gemaakt.

Een gedeelte van de opbrengst van dit boek wordt gedoneerd aan het Ronald Mc Donaldhuis dat ouders de mogelijkheid biedt dicht bij hun zieke kind te verblijven.

Veel lees en kijkplezier.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is José Bosma.
Ik ben geboren in 1950 in het hart van Amsterdam in de veel bezongen Jordaan. Schrijven is mijn passie. Ik probeer in mijn schrijfproces steeds mijn grenzen te verleggen.

In 2018 kwam mijn eerste boek uit. Een biografie over mijn jeugd en jonge jaren met als titel ‘Leven vanuit verzet.’

Mijn tweede boek is een voorlees prentenboek voor kleine en grote kinderen, met als titel ‘de barones von Habeniks.’ Ik mag mij gelukkig prijzen met de fijne club mensen van het Boekengilde die mij altijd met raad en daad terzijde staan. Ik ben misschien een laatbloeier maar heb, los van mijn andere hobby’s mijn draai in het schrijven helemaal gevonden.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.