Antwoord op vele vragen

Gera Hoogendoorn-Verhoef

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Antwoord op vele vragen

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464028034, 622 blz., March 2021
Formaat: 23.6 (h) x 15.4 (b) x 5.1 (d) cm. Gewicht: 1021 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

beschrijving

Schrijfster legt in dit boek aan de hand van allerlei vaak gestelde vragen belangrijke levensvragen en – problematiek gééstelijk gezien, uit. Op veel grote vragen is amper antwoord gegeven vanuit gééstelijk perspectief maar meer vanuit verstandelijke menselijke kennis wat ruimte biedt voor misverstanden, aannamen met alle gevolgen van dien.

In dit boek worden antwoorden gegeven op vragen als: wie, wat, waar is God, wat is léven, hoe is materie ontstaan, vanwaar al die levensvormen, is er leven na de dood, waarom dan, hoe ontwikkelden deze zich, wat is hel, hemel, seksualiteit, orgaantransplantatie, misdaad, opvoeden, waarom is er lijden, zielsontwikkeling, natuurzielen, hoe werkt de geestelijke wereld, zin en onzin rond contact met deze wereld, begrippen als discriminatie, gezondheid, voeding enzovoort.

Op unieke wijze neemt de schrijfster je mee in het gééstelijk kijken naar wat de Bijbel te beiden heeft. Dat maakt het boek uniek. Afgerekend wordt met dogma’s, vooroordelen, aannamen, verstandelijk redeneren en wordt de weg gewezen naar het vinden van de diepste waarheid in je zelf, die de kiem is van de zuivere liefde en waarheid die in ieder mens de weg wijst naar bevrijding uit verdeeldheid, welk lijden dan ook. Godsdienstig zijn is het in praktijk brengen van de dienstbare liefde en het achter je laten van rituelen, hokjes, allerlei moetens en…ego. Een boek voor ouders, opvoeders, begeleiders, theologen, studenten en ieder die op zoek is naar antwoorden op vele vragen en spiritualiteit, religie willen verbinden met wetenschap.

Op www.uitlegvoorjou.nl vind je artikelen, reacties, wetenswaardigheden en uitleg van bepaalde thema’s.
Ook zullen er vragen die lezers stellen naar aanleiding van het lezen van boeken van Gera Hoogendoorn-Verhoef, worden beantwoord waar dit mogelijk is.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.