J'aime Aimée - Van niemand naar iemand

Levensreis van 0 t/m 40 jaar - Autobiografie van Aimée de Lannoy

Aimée de Lannoy

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
J'aime Aimée - Van niemand naar iemand

paperback/ gebrocheerd: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464026740, geïllustreerd, February 2021
Formaat: 20.1 (h) x 12.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 317 gram.

Uitgever: de Lannoy en Partners

illustrator: Ron Capriles; De Lannoy en Partners

redactie: Hans de Beukelaar

beschrijving

Aimée beschrijft taferelen en levenservaringen uit een bepaalde periode van haar leven, als alleenstaande moeder en carrièrevrouw. Ze onthult dan haar persoonlijke, leuke en trieste levenservaringen, fantastische momenten en behaalde mijlpalen. Voor zover mogelijk, zal ze zelf schrijven aan haar 3de boek, ondanks dat ze met alleen nog maar twee vingers kan tikken. Niet geschoten is altijd mis!

De auteur van het boek aan het woord:

J'aime Aimée is een serie levensreizen die gepubliceerd wordt vanaf 30 juni 2019. De levensreizen zijn onderdelen van de autobiografie van de auteur Aimée de Lannoy.

"Juli 2016 begon ik te schrijven aan mijn levensverhaal. Niet alles had ik terstond beschikbaar in mijn geheugen. Dus ben ik op zoek gegaan naar de feiten, de verhalen en de mensen. Vanwege mijn ziekte geen eenvoudige zoektocht, die tot nu toe veel tijd in beslag neemt. Ik heb daarom besloten mijn autobiografie in delen uit te geven. Elk deel een beschrijving van een levensfase, wat ik meemaak, hoe ik omga met gebeurtenissen en wat al die ervaringen met mij doen."

Na de diagnose van haar zenuw- en spierziekte ALS, besloot Aimée om haar ervaringen, levenslessen en mooie momenten te delen met de wereld. Want ook al ken je Aimée niet persoonlijk, na het lezen van haar verhalen lijkt het alsof ze heel dicht bij je staat.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.