Je leeftijd als goudmijn

De kracht van jong beginnen met beleggen

Martien van Winden

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Je leeftijd als goudmijn

paperback/ gebrocheerd: € 17.50

ISBN: 9789464025712, geïllustreerd, December 2020
Formaat: 21.0 (h) x 14.0 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 277 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

beschrijving

Je bent jong en dat betekent dat je met een klein beetje discipline een ongelooflijke berg geld bij elkaar kunt sprokkelen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt, is gezond verstand en geduld. Heel veel geduld. Wij gaan voor € 1.000.000 op je 65e. Dit boek is gericht op jongeren die intelligent en nieuwsgierig zijn, maar om welke reden dan ook niet weten hoe de aandelenmarkt werkt en hoe ze ervan kunnen profiteren.

Martien van Winden is heel zijn leven met beleggen bezig. Het is zijn absolute passie en die wil hij graag met je delen. Zo laat hij in heldere bewoordingen zien dat je met beleggen in solide aandelen zo vroeg mogelijk moet beginnen. Allemaal financieel onafhankelijk, is het motto.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Martien van Winden (1957) is ruim veertig jaar actief als belegger en bekleedde op dat terrein directiefuncties bij o.a. Robeco en Theodoor Gilissen Bankiers. Vanaf 2006 is hij beheerder van Beleggingsfonds Hoofbosch. In 2000 publiceerde hij zijn bestseller over de Nederlandse economische geschiedenis ‘Rijk Blijven’. In 2001 volgde ‘Nederland De schatkist van Europa’, over het wel en wee van de Europese eenwording en de introductie van de euro. In 2003 publiceerde hij als co-auteur een studie over scenarioplanning: ‘Slag om de toekomst’. In 2010 verscheen zijn jongste boek ‘De Financiële Canon van Nederland’.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.