Verbinding zonder wifi

Robin Stevens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verbinding zonder wifi

gebonden: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464022643, June 2020
Formaat: 21.8 (h) x 15.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 385 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

trefwoorden: communicatie smartphone verbinden

beschrijving

Hoe je opvallend goede gesprekken voert, diepe relaties opbouwt
en mensen positief beïnvloedt.


Onze smartphones geven ons de illusie dat we continu verbinding hebben met elkaar. Niets is minder waar. Contacten worden vaak juist oppervlakkiger en de diepgang in onze relaties verdwijnt. Dat heeft niet alleen effect op onze zakelijke resultaten, maar ook op ons persoonlijke leven.

Wat zou er gebeuren als jij het verschil maakt in dit digitale tijdperk en bewust de échte verbinding opzoekt. Als de gesprekken die jij voert bovendien zo opvallend goed zijn, dat ze de ander voor altijd bijblijven. Wat voor effect zou dat hebben op je persoonlijke en zakelijke relaties?

In dit boek laat bestsellerauteur Robin Stevens aan de hand van inspirerende voorbeeldverhalen, praktische inzichten en slimme technieken zien:

- Hoe je instant verbinding maakt door iets slims te doen aan het begin van een gesprek.
- Hoe je opgebouwde spanning oplost voordat je moeilijke gesprekken ingaat.
- Wat je van je GPS-systeem kan leren om je relaties te verbeteren.
- Welke drie dingen je nooit moet doen in zakelijke gesprekken.
- Hoe je in vergaderingen de aandacht krijgt, zelfs als je een dominante leidinggevende hebt.
- Hoe je precies de juiste vragen kunt stellen zonder dat het irritant wordt.

Robin Stevens (1983) is auteur, spreker en een van Nederlands bekendste trainers in persoonlijke ontwikkeling. Zijn bestseller De Kracht van NLP stond maandenlang in de bestsellerlijsten, was het bestverkochte NLP-boek van 2018 en is genomineerd voor de Alice Indie Boekprijs. Hij is een veelgevraagd spreker bij top 500 bedrijven, banken en het MKB. Meer dan 15.000 deelnemers bezochten in de afgelopen jaren zijn open NLP-opleidingen en trainingen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Robin Stevens (1983) is auteur van persoonlijke ontwikkelingsboeken, spreker en trainer. Hij is gespecialiseerd in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en organiseert over dit onderwerp open trainingen en NLP-opleidingen.

Hij begon zijn carrière als accountmanager in de (online) media. Op zijn vierentwintigste volgde hij een NLP-training bij een van de grondleggers in de Verenigde Staten, waarna hij het roer volledig omgooide. Robin ging zich verder specialiseren in NLP en reisde tien jaar de wereld over om onderzoek te doen naar geluk en in de leer te gaan bij tientallen bekende geluk- en succesgoeroes. Hierover schreef en schrijft hij blogs en geeft hij trainingen en lezingen.

Na tien jaar training geven bracht hij zijn eerst boek De Kracht van NLP uit, een verzameling van zijn beste blogs over geluk. Het boek haalde de managementboek top 100, was het bestverkochte NLP-boek van 2018 en is genomineerd voor de Alice Indie Boekprijs.

Zijn tweede boek ‘Verbinding Zonder Wifi’ gaat over het terugbrengen van oprechte verbinding in alledaagse gesprekken. Stevens combineert in dit boek inzichten uit NLP, toegepaste psychologie, zijn eigen ervaringen en praktijkverhalen tot een makkelijk leesbaar boek voor het verbeteren van je communicatieve vaardigheden.

Robin Stevens is auteur van de volgende boeken.

- De kracht van NLP in persoonlijke ontwikkeling
Slimme technieken en inzichten voor een opvallend gelukkig leven. (2018)
- Verbinding zonder Wifi
Hoe je opvallend goede gesprekken voert, diepe relaties opbouwt en mensen positief beïnvloedt. (2020)
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.