Mama liegt niet!

Het indringende verhaal van een meisje dat opgroeit met een moeder met een persoonlijkheidsstoornis

Maria René

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mama liegt niet!

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464022308, 158 blz., May 2020
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 199 gram.

Uitgever: Boekengilde B.V.

trefwoorden: mishandeling nps waargebeurd

beschrijving

Mama liegt niet! beschrijft het waargebeurde verhaal van een meisje dat opgroeit met een moeder met een narcistische persoonlijkheidsstoornis (NPS).
De dochter staat in het centrum van de belevingswereld van de moeder. In detail worden haar ervaringen beschreven, situaties waaruit blijkt hoe groot de impact is van de moeder op de fysieke en emotionele gesteldheid van de dochter.
Hoe kan het dat de omgeving, waaronder haar vader niet ziet wat er gaande is? Waarom is haar moeder niet in staat om liefde te tonen naar haar dochter? En lukt het haar om positief te blijven en uit de greep van haar moeder te komen?

Met het boek vraagt de schrijfster aandacht voor de kinderen die het slachtoffer zijn van de heimelijke geestelijke mishandeling door hun moeder. Omdat het ongebruikelijk is dat een moeder niet van haar kind houdt, rust op dit onderwerp nog steeds een taboe. Het is belangrijk dat er erkenning komt voor de blijvende psychische schade die deze kinderen oplopen.

Mama liegt niet! is een indringend verhaal over de impact van NPS binnen het gezinsleven. Een boek dat je in één adem uitleest en tot denken zet.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.