Van hooker tot healer (herstel

Highsensitive inbetween borderline

Deborah Van Laer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Van hooker tot healer (herstel

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789464007121, 160 blz., December 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.9 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 322 gram.

Uitgever: Schrijverspunt

beschrijving

Deborah Van Laer werkt als ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg. In 2012 bracht zij haar eerste boek 'Van hooker tot healer' uit. Een autobiografie waarin ze niets verhullend haar duistere verleden van drugs, criminaliteit en prostitutie beschrijft.
Het boek werd in België een bestseller.

Met haar tweede boek 'Herstel', neemt ze je mee in de unieke zoektocht naar zichzelf en geluk. Een innerlijk proces volgens de klassieke behandelwijze, alsook via alternatieve therapieën. Zij haalt onderwerpen aan die zich in de taboesfeer bevinden en tevens ieder van ons zullen prikkelen. Een krachtig levensverhaal waar trauma en herstel samenkomen.

Met dit boek wil ze onder andere het taboe rond psychische kwetsbaarheid doorbreken. Een thema dat door het uitbreken van de coronapandemie exponentieel op de voorgrond is getreden.

“Het is een pad dat weinig mensen bewandelen, maar toch voelt het niet als een ver-van-mijn-bedshow omdat je het heel open en ‘makkelijk’ vertelt. Het prikkelt de nieuwsgierigheid naar de onontgonnen gebieden in mijn leven. Ik denk dat het voor veel lezers de deur zal openen naar zelfonderzoek.”
Carry

“Voor mij ben jij iemand die velen kan inspireren. Bijna zeven jaar zit ik nu in hechtenis. Het lezen van jouw eerste boek heeft mij de nodige motivatie gegeven om drempels te overwinnen en hierna mijn dromen in het leven alsnog waar te kunnen maken. Als jij dat kan, kan ik dat ook!”
Benny

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.