Goede voornemens

Catherine Girard-Audet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Goede voornemens

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789464006179, February 2021
Formaat: 20.5 (h) x 12.7 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 409 gram.

Uitgever: Kennes Uitgeverij

serienaam/reeks: Het lastige leven van Léa Olivier

vertaald door: Ilonka van Gerven

beschrijving

Door de meteoriet die tijdens het Halloweenfeest neerstortte, lag niet alleen Léa’s hart aan gruzelementen, hij bezorgde haar ook nog eens net zo’n stralende teint als een karper en de vitaliteit van een telefoonpaal. Het oerlelijke badpak dat ze van Bibi tijdens de modeshow moet dragen en de louche beweringen van Maude zullen haar echt niet helpen om weer tot zichzelf te komen.
Terwijl een gerucht haar aanzet tot spionage, paranoia en ongehoorzaamheid, probeert Léa zich zo goed en zo kwaad als het gaat te concentreren op andere aspecten van haar leven. Zullen een mogelijk studentenreisje, haar inzet in driehonderd en tien comités, de hardnekkige aansporingen van haar broer Felix en de terugkomst van Mégane en de troetelberen haar helpen een zeker evenwicht terug te vinden?
Door Léa’s emotionele puinhoop, Katherines woede, Jeannes onzekerheden en Marilous paniek, omdat ze iets te snel met het volwassen leven geconfronteerd wordt, besluiten de meisjes de balans op te maken. Dit spoort ze aan om belangrijke voornemens te maken zodat ze aan een nieuw jaar vol verzoeningen, verrassingen, vriendschap en mollige luipaarden kunnen beginnen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.