Alleen voor jongens

Caroline Héroux

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Alleen voor jongens

paperback/ gebrocheerd: € 13.95

ISBN: 9789464006056, August 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 307 gram.

Uitgever: Kennes Uitgeverij

serienaam/reeks: Verboden toegang!

vertaald door: Ilonka van Gerven

beschrijving

Lolo, die 11 jaar is, vindt dat schrijven iets voor meisjes is (heel duf), zoals voor zijn halfzus Amélie, die haar dagboek onder haar kussen verstopt. LOOOOSER! Maar als Lolo niet met zijn vrienden kan spelen omdat hij weer 's kamerarrest heeft , heeft hij niets anders te doen dan in zijn aantekenboekje, GEEN DAGBOEK DUS, over zijn onrechtvaardige leven te schrijven.
Gedurende het schooljaar zit Lolo nogal eens met straf op zijn kamer, waardoor hij zijn ruzies, zijn gemene streken, zijn prestaties en zelfs de dingen die hij eigenlijk niet durft te vertellen... op papier kan zetten.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Caroline Héroux woont in Quebec, een Franstalige provincie in Canada, en is een vrouw met veel talenten: ze is romanschrijfster, scenarioschrijfster, filmproducente, maar ze is vooral de gelukkige moeder van twee kinderen. Haar zoon Charles-Olivier was de inspiratiebron voor Lolo, de hoofdpersoon van Verboden toegang! Haar bedoeling was HET boek te schrijven waardoor hij eindelijk zin zou krijgen om te gaan lezen. En dat is haar gelukt!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.