En nu Agile!

Elke dag een beetje beter.nl

Frank Oeben

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
En nu Agile!

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463989688, geïllustreerd, 171 blz., February 2021
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 338 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

In dit boek ga ik het met je hebben over de gevolgen die Agile heeft voor jou, je team en je organisatie. De kansen die er liggen om er een feestje van te maken. Her en der over de noodzaak van aanpassen. Ik ga je niet uitleggen wat Agile is. Ik wil sowieso niet in een discussie belanden over wat Agile is. Het gaat mij om de mindset. Een manier van denken. En die manier van denken geeft ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en regie. Voor werkelijk samenwerken en mooie dingen realiseren. Voor experimenteren en leren.

Wendbaarheid, reactievermogen en creativiteit zijn vereist om mee te kunnen doen in deze markt. Agile is een gevolg van hoe de wereld werkt en zelfs hoe mensen van nature het liefst werken. Zolang je het toepast als een manier van denken en werken en niet alleen als een manier van organiseren. Dat is het pleidooi dat ik toelicht in 170 bladzijden. Van waarom ik er niet in geloof tot waarom ik de grootste Agile-fan ben.

Ik maak de vertaling van mijn eerdere twee boeken naar de organisatiecontext. Ik heb bestaand werk aan elkaar gekoppeld en de link gemaakt tussen mijn werk, mijn gedachten en de wereld van nu. De link naar Agile ga ik niet elke keer letterlijk benoeme

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.