De ambtenaar die uit het raam klom en verdween

Ik Ben Raamambtenaar

Debby Boers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De ambtenaar die uit het raam klom en verdween

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463986007, geïllustreerd, 238 blz., July 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 292 gram.

Uitgever: Mijnmanagementboek.nl

beschrijving

Debby Boers is een geboren en getogen Zeeuwse. Zij studeerde Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met als specialisatie Beleid en Politiek.

Na haar studie heeft Debby een rondje Nederland gedaan om vervolgens toch weer terug te keren op de Zeeuwse klei. Ze miste de zilte lucht van de zee. Ze heeft gewerkt bij de Gemeente Bussum als beleidsadviseur concerncontrol, bij de Gemeente Spijkenisse (na de fusie Nissewaard) als strategisch bestuursadviseur. Momenteel is Debby werkzaam bij de Gemeente Schouwen-Duiveland als beleidsmedewerker in het sociaal domein. Haar functie zorgt ervoor dat ze regelmatig uit haar raam klimt en onder de inwoners is. Ze vindt het heerlijk om daar te zijn en te helpen waar je echt samen de samenleving mooier maakt.

Januari 2019 is Debby het raam van het gemeentehuis uitgeklommen en verdwenen. Ze heeft een roadtrip gemaakt langs experts die haar hebben geleerd hoe te groeien als raamambtenaar. De blogs die ze hiervan heeft geschreven, zijn gebundeld in dit boek.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.