Het gebroken land

Emile Naus

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het gebroken land

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463982351, geïllustreerd, 401 blz., May 2020

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

De Nederlandse quantumfysicus Steven Hofland heeft een ontmoeting met de geheimzinnige John Moore in een luxe safarilodge in Zuid-Afrika. Niet veel later wordt Moore dood aangetroffen in zijn landhuis bij de lodge. In overheidskringen ontstaat paniek en een speciale politie-eenheid onder leiding van toprechercheur Patrick Shabangu wordt op de zaak gezet. De verdenking valt al snel op Julie Porter, een gast van de lodge, en... Steven Hofland. Samengebracht door het noodlot moeten ze vechten om hun onschuld te bewijzen. Dan vallen er meer doden en stapelen de vragen over wat er nu echt gebeurd is zich op.

De dood van John Moore blijkt bovendien voor meer mensen ingrijpende consequenties te hebben. Voor Thomas Ramsey bijvoorbeeld, een ex-spion die maandenlang probeerde om de dood van Moore te voorkomen. Of voor Laurent Nkuzi, de leider van Congo's beruchtste rebellengroep, die klem komt te zitten tussen twee machtige partijen vanwege een bijzondere grondstof die in zijn gebied gevonden is.
Allemaal beseffen ze langzaam dat ze een radartje te zijn in een groter geheel. Een geheel waarin John Moore een belangrijke rol speelt. Maar wie is John Moore nu eigenlijk?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.