Tussen de lachende traan

Edmond Ackermans & Cid

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tussen de lachende traan

paperback/ gebrocheerd: € 599.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463982290, geïllustreerd, 365 blz., May 2020

Uitgever: Boeken uit Limburg

beschrijving

Na ''Meanderend door 2012'', ''Ogen blikken'', Voortdurend turend'', ''Ouverture'', 'Tussen de regels door'', ''Niet alleen maar samen'' en "Vooruit, terugkijken!" ziet nu "Tussen de lachende traan" het lezend licht.
Zoals al de jaren ervoor gaf Edmond in 2019 wederom dagelijks antwoord op de Facebookse vraag: ''Wat ben je aan het doen?'' Wat resulteerde in een nieuw boek met machtige, hilarische verhalen, mooie overpeinzingen, nadenkende gedichten, open brieven aan (minder) bekende personen, alsmede respectvolle reacties op droevige gebeurtenissen.
Gebeurtenissen, van lokaal tot internationaal, uit het heden of verleden worden door Edmond al dan niet op de hak genomen en vullen dit boek met de nodige humor.
Ook de soms briljante gesprekken met zijn brij, zijn spiegelbeeld en de conversaties tussen zijn ledematen komen uiteraard weer voorbij.
De meeste weekendelijke gebeurtenissen worden door zijn viervoetige vriend, de 'intellente' Parson Russell Terrier, Cid van schrijvend commentaar voorzien. Tot 15 oktober... Dan eindigen de avonturen van vriendje Cid. Ongeneeslijk ziek schrijft Cid dan zijn afscheidsbrief aan de lezers. Een leegte achterlatend die niet op te vullen is...

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.