Vriendeneed

Ruud Offermans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vriendeneed

paperback/ gebrocheerd: € 20.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463981255, geïllustreerd, 169 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boeken uit Limburg

beschrijving

De schrijver Ruud Offermans (1966-*) heeft fysische geografie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en is momenteel werkzaam voor de provincie Limburg te Maastricht.
Het verhaal gaat over het antroposofisch centrum voor intuïtieve en cognitieve denkvermogens waar cliënten van het Hostel getraind worden in cognitieve vaardigheden. Dit gebeurd in het Fabritiushuis te Wolfhagen-Schinnen waar tevens het centrum van de christengemeenschap te Zuid-Limburg is gevestigd.

Reinoud woonde in Utrecht en kreeg een promotiebaan aangeboden aan de faculteit Aardwetenschappen, vakgroep fysische geografie: Romeinse villa’s rond het Ravensbosch-Valkenburg. Hij hield hier een lezing over in de Kleine Sociëteit op de Markt in Sittard. Na afloop doken Reinoud en zijn vriend Marnix een café in aan de Markt. Marnix nam Reinoud in vertrouwen en ze smeden hier een vriendeneed.

Het ging over de blonde Henriëtte van Elven, een ongrijpbare vrouw die opdook als de incarnatie van Jutta van Ravensberg en als tempelprostituee. Reinoud raakte ervan in de war, maar hij had zijn vrouw Marieke nog die voor hem een femme inspiratrice was, dit in tegenstelling tot de femme fatale Henriëtte van Elven.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.