Jong gehekst is oud gedaan

Colleen Cross

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jong gehekst is oud gedaan

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789463980852, 246 blz., May 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 338 gram.

Uitgever: Dutch Venture Publishing

beschrijving

Een baan kun je kiezen, maar je afkomst niet…

Alles wat Cendrine West wil, is een carrière als journalist nastreven. Wat kan het haar schelen dat ze van een machtige heksenfamilie afstamt en dat haar tante Pearl haar het liefste ook bezig zou zien met magie?
Twee weken voordat Cen trouwt met een ‘normale’ man wordt er een biljonair vermoord in het knusse hotel van haar familie in Westwick Corners. En het spoor lijkt regelrecht naar tante Pearl te leiden. Als Cen wil bewijzen dat haar tante onschuldig is, zal ze toch haar magische afkomst moeten omarmen én haar toverkunsten inzetten, omdat de zaak veel gecompliceerder is dan hij op het eerste gezicht lijkt. Er zijn bovennatuurlijke krachten aan het werk in het slaperige stadje waar normaal zo weinig gebeurt.
Als Cen de hulp van Tyler Gates inschakelt – de nieuwe en sexy sherriff in Westwick Corners – wordt haar leven nog ingewikkelder omdat ze hem eigenlijk veel leuker vindt dan haar aanstaande…
Zal Cendrine op tijd de onschuld van haar tante kunnen bewijzen en zelf ontdekken waar haar hart ligt? Je leest het in het eerste deel van de serie ‘De heksen van Westwick’!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.