Climax Club

Een cartografie van het plezier

June Pla

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Climax Club

paperback/ gebrocheerd: € 16.90

ISBN: 9789463962926, geïllustreerd, 256 blz., June 2020
Formaat: 21.5 (h) x 14.6 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 506 gram.

Uitgever: Horizon

vertaald door: Petra van Caneghem

trefwoorden: bi cartografie climax club creatieve seks erogene zones hetero homo illustratie seks jouissance club june pla orgasme seks seksgids sekshandboek ...

beschrijving

In het leven tussen de lakens durft het wel eens fout te lopen. Waar liggen nu juist de erogene zones? En hoe kan je ze prikkelen? Geen paniek, Climax Club biedt een handleiding voor sekspret toegankelijk voor iedereen: vrouw, man, hetero, homo, bi... Jüne zet penetratie even opzij en focust op 1001 manieren om anders en ongeremd plezier te beleven. Met elegante en duidelijke illustraties biedt Jüne een cartografie van de erogene zones en een inventarisatie van orgastische bewegingen. Al meer dan 100.000 exemplaren verkocht in Frankrijk!

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jüne Plã is een grafisch ontwerpster uit Marseille. Ze was het beu om aan haar vriendjes uit te leggen waar welke erogene zones liggen en tekende alles. Die tekeningen vormden de aanzet voor haar populaire Instagramaccount Jouissance Club, sex tips for creative lovers. En toen kwam het boek: een bestseller in Frankrijk.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.