Dood spoor

Roel van Espen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Dood spoor

paperback/ gebrocheerd: € 21.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463962629, 224 blz., April 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.4 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 305 gram.

Uitgever: Horizon

trefwoorden: conducteur huurmoordenaar kaartjesknipper misdaad moord rock-'n-roll roel van espen satire spoor station thriller trein vive la fête zelfmoord

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Een slaperig grensstadje wordt opgeschrikt door een vlaag van zelfmoorden in het lokale treinstation. Kaartjesknipper Felix ontwaart de ware toedracht, maar zet iedereen wonderwel op een dwaalspoor. Deze thriller met een vette knipoog neemt u mee op een dolle treinrit doorheen het moordende misdaadmilieu. Het is een eigenzinnig verhaal over een zachtaardige conducteur die zich, tegen wil en dank, ontpopt tot een koelbloedige killer. Maar dan een op kousenvoeten. Noem Dood Spoor gerust een stationsroman voor gevorderden.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Roel Van Espen (1970) trok tien jaar lang de halve wereld rond met elektrokitschband Vive La Fête. Naast muzikant en producer is hij ook copywriter en redacteur voor allerlei non-fictiepublicaties. Dood Spoor is een eerste stap richting fictiewereld. Roels debuut is immers gebaseerd op waargebeurde feiten die zich vooral ergens in zijn hoofd afspeelden. Zijn voorliefde voor satire en rock-'n-roll zijn daarin nooit echt veraf.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Dood spoor

paperback/ gebrocheerd: € 21.99

Meer boekennieuws op Facebook.