Taart

Jan De Maeyer

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Taart

gebonden: € 13.99

ISBN: 9789463962384, geïllustreerd, 40 blz., November 2020
Formaat: 22.8 (h) x 22.6 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 345 gram.

Uitgever: Horizon

illustrator: Dorien Bellaar

trefwoorden: bakkerij geluk humor meneer zee taart verteller

beschrijving

In een koude, grijze stad woont een bakker die heel graag en heel goed taarten bakt. Maar de taarten zijn té mooi, niemand wil ze kopen. Met de laatste restjes deeg bakt de bakker drie zoete broodjes.En plots wordt zijn bakkerij drukbezocht, iedereen wil zoete broodjes. De bakker wordt rijk, maar hij krijgt het zo druk dat hij geen tijd meer heeft om te doen wat hij het allerliefste doet: taarten bakken. Een prentenboek over kiezen tussen je hart of je verstand.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

Meneer Zee is een verteller. Het worstelen met woorden, het zoeken naar zinnen, en liefst met een luisterend publiek erbij: daarin heeft hij zijn grootste plezier. En soms is daar een verhaal bij dat een boek verdient. Eerder publiceerde hij Over de blauwe gele rode oranje roze paarse groene bruine grijze appelblauwzeegroene witte en zwarte wolf en Willem Wilnie en Willeke Wel. Meneer Zee is de artiestennaam van Jan De Maeyer.


Tekenen, tekenen, tekenen. Schrijven. En (kinder)boeken lezen. O ja, en mensen kijken. Dat doet Dorien Bellaar het liefste, het allerliefste allemaal tegelijk. Dat ze daar ook haar beroep van heeft kunnen maken, stemt haar buitengewoon blij.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.