Help, ik heb vakantie!

Kaat De Kock

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Help, ik heb vakantie!

gebonden: € 16.99

ISBN: 9789463962292, geïllustreerd, 176 blz., April 2021
Formaat: 21.6 (h) x 14.4 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 288 gram.

Uitgever: Horizon

beschrijving

Charlie heeft echt een rotzomer: haar vriendje Hakim is verhuisd naar de andere kant van het land en haar vriendinnen zijn alle drie op reis. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft haar moeder een relatie met haar gevreesde turnleraar, die ook nog eens veel te hard zijn best doet om Charlie voor zich te winnen. Omdat ze bang is dat Hakim haar zal vergeten, besluit Charlie helemaal alleen met de trein naar hem te gaan. Het wordt geen makkelijke reis, die dan ook helemaal fout loopt en grote gevolgen heeft.

Kan Charlie haar relatie én haar zomer nog redden? En slaagt ze erin om ervoor te zorgen dat haar meester niet haar nieuwe stiefvader wordt?

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)KAAT DE KOCK is een succesvol youngadultauteur en journaliste bij Flair. Haar jongerenroman Selfie werd meteen genomineerd voor de Jonge Jury Debuutprijs. Met Help, ik ben verliefd! start ze, samen met de populaire cartooniste Chrostin, een nieuwe reeks voor kinderen vanaf 10 jaar.recensie citaat'Help, ik heb vakantie is een boekje om in één trek uit te lezen. Het heeft vrij korte, vlot leesbare hoofdstukjes die vaak met een cliffhanger eindigen.'recensie citaat'Help, ik heb vakantie is een toegankelijk boek met een mooie balans tussen luchtigheid en diepgang.'
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.