Persona non Prada

Elspeth Jenkins; Catherine Kosters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Persona non Prada

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463962230, 256 blz., September 2020
Formaat: 21.0 (h) x 13.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 344 gram.

Uitgever: Horizon

illustrator: Wim Bruynooghe

trefwoorden: catwalk fashion humor marie claire mode modecarrière: frontrow modejournalist modejournalistiek modewereld prada the devil wears prada

beschrijving

In Persona non Prada geven antihelden en modejournalistes Catherine en Elspeth een antwoord op de vraag die hen het vaakst gesteld wordt: hoe maak je het in de modewereld? Ze doen dat aan de hand van praktische tips en uiterst vermakelijke behind the scenes-verhalen. One day you're out, the next you're in en zo moeilijk is dat niet. Dat zweren ze op hun vintage Gucci-loafers. Met een Vuitton-kofferset vol sappige anekdotes helpen Catherine en Elspeth jou naar de top van de modewereld. Of toch ergens in de buurt. Illustraties zijn van de hand van gevierd modeontwerper Wim Bruynooghe.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)

catherine kosters (Author)
Catherine Kosters en Elspeth Jenkins zijn modejournalistes met een verzamelde 23 jaar ervaring. Catherine is het eigenzinnige uithangbord van Flair, waar ze modetips deelt en een wekelijkse column neerpent. Elspeth interviewt talent uit binnen- en buitenland voor Marie Claire. Ze leerden elkaar kennen bij modeblad GLAM*IT en bleken dezelfde smaak in muziek, designertassen en feestjes te delen. Gelukkig niet in mannen. Samen vergaarden ze meer roddels, goede raad en horrorverhalen dan er in je moeders Birkin passen.
Illustraties door modeontwerper Wim Bruynooghe, die afstudeerde aan de Antwerpse Modeacademie en werd opgenomen in de '30 under 30'-lijst van Forbes.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.