De kracht van het kleine verschil

Een inspirerende gids voor iedereen die met mensen werkt

Sven Bussens; Nicole Schoofs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De kracht van het kleine verschil

paperback/ gebrocheerd: € 45.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463931472, 392 blz., June 2021
Formaat: 24.1 (h) x 19.1 (b) x 5.9 (d) cm. Gewicht: 1946 gram.

Uitgever: Owl Press

beschrijving

Elke zebra heeft andere strepen. De verschillen zijn moeilijk zichtbaar, en toch zijn ze er. Het zijn de verschillen die hun een eigenheid schenken, en bij mensen is dat niet anders. In dit boek moedigen auteurs Sven Bussens en Nicole Schoofs de lezer aan om op zoek te gaan naar ieders unieke handleiding en daarmee verder te werken aan de door hen gewenste toekomst.
De kracht van het kleine verschil is een handboek over oplossingsgericht werken. Dat is meer dan een techniek. De auteurs gaan de technieken voorbij en leggen de nadruk op een nieuwsgierige, respectvolle en authentieke houding. Een houding die gevormd wordt vanuit een mindset en aannames. Neem je bijvoorbeeld aan dat mensen een goede reden hebben
om te doen wat ze doen, dan zal dat invloed hebben op de manier waarop je luistert, wat je selecteert uit een gesprek en hoe je hierop verder bouwt. Dit zelf realiserende proces wordt aangestuurd vanuit keuzemogelijkheden, vertrouwen en hoop.
Dit uitgebreide, gevarieerde en wetenschappelijk onderbouwde boek bevat onder andere gefundeerde, oplossingsgerichte aannames, concrete technieken, uitgebreide vragensets, voorbeeldgesprekken en talloze kaarten die in hulpverlening, therapie en opleidingen gebruikt kunnen worden. Dit boek biedt je ook toegang tot het online leerplatform waar video-opnames ter beschikking staan met onder meer Dr. Luc Isebaert en Dr. Myriam Le Fevere de Ten Hove.
De kracht van het kleine verschil is een onmisbaar handboek voor iedereen die met mensen werkt.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.