Voorbij de grenzen van de ernst

Kamagurka

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Voorbij de grenzen van de ernst

paperback/ gebrocheerd: € 29.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463931410, geïllustreerd, 350 blz., September 2020
Formaat: 21.0 (h) x 16.9 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 701 gram.

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Al langer dan veertig jaar schenkt Luc Zeebroek ons onder de naam Kamagurka een blik in zijn wonderlijke kosmos. Wat begon in de niche heeft zich snel weten te nestelen in ons collectief geheugen. Wie heeft zijn ontwrichtend geestige cartoons in HUMO niet gelezen? Wie heeft niet van hem geleerd dat je de wereld maar beter met een korrel zout neemt?

Dit boek presenteert u het totaalfenomeen Kamagurka, als spottende cartoonist, maar ook als beeldend kunstenaar, performer en maatschappijcriticus. We treffen onzin aan in zijn oeuvre, maar de humor van Kamagurka is allesbehalve vrijblijvend. Die stelt de dingen grondig in vraag, bedenkt hoe het ook zou kúnnen zijn. De onzin getuigt bovendien van een doortastende vrolijkheid, een karaktertrek die we eigenlijk allemaal kunnen gebruiken om te overleven. Duik in de gedachtewereld van onze meester-absurdist en u wordt er vast een verlichter mens van.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Voorbij de grenzen van de ernst

paperback/ gebrocheerd: € 29.90
Al meer dan veertig jaar schenkt Luc Zeebroek ons onder de naam Kamagurka een blik in zijn wonderlijke kosmos. In zijn hoekje in NRC Handelsblad ...

Meer boekennieuws op Facebook.