Mysteries van het Blaasensemble

Over lief en leed in de schoot waar blaas, penis en clitoris een hoofdrol spelen

Bo Coolsaet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 

paperback/ gebrocheerd: € 22.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463931090, 224 blz., April 2021

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

beschrijving

Onze blaas herbergt nog steeds talloze taboes, misverstanden en geheimen. Ze gedraagt zich soms onvoorspelbaar, soms empathisch. Ze wil gekoesterd worden en functioneert liefst in samenwerking met een rustig brein. Niet alleen de blaas maar alle andere instrumenten van ons kleine bekken vervullen functies die onze levenskwaliteit in grote mate bepalen: van plassen en ontlasten tot intiem met elkaar verbonden zijn.

Componist van dienst Professor Bo Coolsaet schrijft de partituur van dit blaasensemble. De auteur dirigeert met kennis van zaken en een fijn gevoel voor humor. Hij reikt vele en vaak originele oplossingen aan voor de meeste kwaaltjes en vraagstukken daar beneden. Van incontinentie tot intimiteit. Daarnaast ontrafelt hij het ene boeiende mysterie na het andere. Zo blijkt niemand minder dan de vrouw verantwoordelijk voor het ontwerp van de penis.

Deze geestige en informatieve publicatie is een handboek dat bol staat van inspirerende bespiegelingen en concreet advies om een hoogstaande uitvoering van het blaasensemble te garanderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.