Tot op het bot

Inleiding tot de anatomie en fysiologie

Michèle Vergote

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Tot op het bot

gebonden: € 69.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463930314, 416 blz., September 2019
Formaat: 28.4 (h) x 22.8 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 1504 gram.

Uitgever: Owl Press

beschrijving

Je lichaam is het bijzonderste instrument dat je ooit zult bezitten. Daarom is het belangrijk te weten hoe het functioneert. Tot op het bot bespreekt de bouw en functie van de verschillende stelsels van het lichaam. Zowel de basisbegrippen als de vaktermen worden helder uitgelegd, wat het boek toegankelijk maakt voor lezers met en zonder voorkennis.

De leerstof wordt op verschillende manieren gepresenteerd. De gedetailleerde, op maat gemaakte tekeningen en foto’s geven een overzichtelijk beeld van de anatomie en de vele schema’s verduidelijken de meest complexe fysiologische processen. Bovendien helpen de linken naar de pathologie, de (soms bizarre) weetjes en de herhalingsvragen (inclusief antwoorden) je bij het leerproces.

Dit boek is ideaal voor bachelorstudenten in (para-) medische opleidingen, voor studenten die zich voorbereiden op een master in de gezondheidszorg, voor mensen die zich beroepsmatig met de werking van het lichaam bezighouden, of om het even wie wil weten hoe het lichaam precies werkt.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.