Out of office

Word digital nomad en werk waar en wanneer je wil

Griet Vandenhouweele

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Out of office

paperback/ gebrocheerd: € 27.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463930260, 208 blz., September 2019
Formaat: 23.0 (h) x 15.0 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 590 gram.

Uitgever: Borgerhoff & Lamberigts

beschrijving

Waar wil jij op dit moment zijn? Leef je het leven waar je van droomt en werk je op de manier die je zelf kiest? Of ben je een speelbal in de rat race? Dit boek schudt je wakker. Alles wordt in vraag gesteld. Je werk, je passie, je leven.

Griet Vandenhouweele veranderde radicaal haar bestaan en koos voluit voor vrijheid. Vandaag reist ze als digital nomad de wereld rond. Ze deelt haar traject en legt uit hoe zij van 9 to 5 medewerker evolueerde naar freelancer, onderneemster en investeerder.

Haar boek is jouw manual: praktische tips en oefeningen om meteen aan de slag te gaan. Welke skills heb je nodig om onafhankelijk van tijd en ruimte te werken? Hoe stamp je een online business uit de grond? Ook topics zoals open relaties, geld en krachtige gewoontes komen uitvoerig aan bod.

Wat is jouw volgende stap om net dat beetje vrijer te zijn? Eens op een andere werkplek dan kantoor werken? Of een week naar Bali, niet op vakantie maar om ‘gezond’ te werken? Maak de kost van je leven op, kies je passie en werk waar en wanneer je wil. Niet voor doetjes.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.