Feest Bakboek

Legendarisch feestgebak

Stefan Elias

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Feest Bakboek

gebonden: € 39.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463887632, geïllustreerd, 272 blz., March 2021
Formaat: 27.8 (h) x 23.5 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 1654 gram.

Uitgever: Hannibal

beschrijving

Stefan Elias, jarenlang de rechterhand van de legendarische Gentse bakker Jacques Bloch, bewees met zijn bestsellers Belgisch Bakboek en Wereldbakboek al dat hij zijn tijdloze recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen.

Voor dit slotstuk van zijn trilogie verdiept hij zich in de rijke geschiedenis van Belgische en buitenlandse feesten en zoekt hij naar de allerbeste bakrecepten voor elke gelegenheid – van een ontbijt met knapperige koffiekoeken over een zoet tussendoortje, een lunch met feestelijk hartig gebak, een ‘pateeke’ bij de koffie en scones bij de thee tot een stukje taart na het diner en een stiekeme macaron voor het slapengaan.

Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan. Ouderwetse taarten zoals javanais en driekoningentaart, koekjes, verrassingsbroodjes, feestkoeken, zondagse gebakjes, zoete en zoute verwennerijen, en zelfs roomijs of truffels: deze meer dan honderd heerlijke recepten maken ook van een doordeweekse dag een feest!

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.