Op de Man af

- my single story -

Gerja de Bruijne - Kampman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Op de Man af

paperback/ gebrocheerd: € 14.50

ISBN: 9789463867658, geïllustreerd, 95 blz., December 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 151 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Gerja de Bruijne is geboren in 1971 en sinds ruim 3 jaar getrouwd met Marc. Ze heeft tussen haar 39e en 45e jaar met tussenpozen gewerkt aan dit boek. In dit boek beschrijft zij haar leven als christelijke single vrouw die graag wilde trouwen.
Het boek beschrijft op een eerlijke manier - Op de Man af - haar gevoelens en belevenissen in de zoektocht naar deze man. Op de Man af - Man met een hoofdletter, dit is Jezus, die elke stap van deze weg bij haar is geweest.
'Misschien zijn er meer christelijke singles om mij heen die zich afvragen: ‘Hoe vind ik mijn levenspartner en hoe brengt God deze in mijn leven?' Maar ook de vraag: ‘Wat doe ik in de tussentijd?' Ik hoop je mee te kunnen nemen in mijn eigen belevenissen en ervaringen hierin, mijn falen en mijn teleurstellingen, mijn dromen en verlangens, mijn verdriet en vreugde. Ik hoop dat je je in mijn verhaal herkent en hierin geen goedkope oplossingen en antwoorden vindt, maar een verhaal dat je bemoedigt en je zal aansporen om in elke situatie te blijven hopen.'

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.