Sexual Awakening

Billy

Tony J Tromp

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sexual Awakening

paperback/ gebrocheerd: € 14.85

ISBN: 9789463865814, 180 blz., October 2019
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 282 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Deze bundel bevat verhalen gebaseerd op de realiteit, geschreven voor een vaste scharrel waar ik onbewust verliefd op was geworden. Het is een verzameling erotische verhalen waarbij ik mijn hart liet breken in plaats van mij te verbergen achter een stoer masker.

De verhalen gaan over Billy, zoals ik haar noem, en de seksuele capriolen die wij samen hebben beleefd en uitgevoerd. Het was voor mij een persoonlijke en gevoelige zoektocht waarin ik mijn stem heb kunnen vinden in het schrijven en mijn hart heb doen bloeden om te kunnen groeien; alles om maar niet te blijven hangen in het karakter dat ik toen had.

De verhalen zijn geschreven met liefde, voor liefde, voor een geweldige vrouw. Een ware zoektocht naar het uiten van een diepere liefde voor een goede vrouw, via komische en erotische situaties die elke vrouw haar oren zal doen gloeien. Een vechtpartij met het onmogelijke, wat elke vrouw zal voelen tot diep in haar ziel.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Sexual Awakening

gebonden: € 27.85
Deze bundel bevat verhalen gebaseerd op de realiteit, geschreven voor een vaste scharrel waar ik onbewust verliefd op was geworden. Het ...

Meer boekennieuws op Facebook.