Geen seconde spijt!

Jean en Monique emigreerden naar de Franse Pyreneeën...

Monique Hendriks

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Geen seconde spijt!

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463865609, 413 blz., September 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 597 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Samen met haar man Jean heeft auteur Monique Hendriks een droom waargemaakt door te emigreren naar Zuid-Frankrijk. In "Geen seconde spijt!" beschrijft ze uitgebreid het proces dat hieraan voorafging en hoe ze eerst als Brabanders een tussenstap maakten naar het rustige Zeeuws-Vlaanderen om daar uiteindelijk de knoop door te hakken en Nederland definitief te verlaten.

De voorbereiding van het vertrek naar Frankrijk verliep echter niet zonder slag of stoot. In dit boek komen zowel de hobbels, bijzondere momenten als praktische zaken van het emigratiepad aan bod. Het uiteindelijke doel is de opstart van een accommodatie met gîtes, genaamd Le Petit Ermite, waar zonaanbidders, natuurliefhebbers en mysteriezoekers fijn vakantie kunnen vieren.

Openhartig schrijft Monique over de emotionele en spirituele aspecten van het "thuiskomen" in de mystieke Pyreneeën, waar de historie van katharen en tempeliers zich heeft verankerd in oude grond. De omarmende bergen, een prachtig oerbos, nieuwe vriendschappen en de Franse solidariteit brengen Jean en Monique datgene wat ze in Nederland zochten, maar niet konden vinden.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.