Te snel voor woorden

Hoe de ontdekking dat ik niet stotterde maar broddelde mijn leven veranderde

Rutger Wilhelm

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Te snel voor woorden

paperback/ gebrocheerd: € 18.96

ISBN: 9789463864954, geïllustreerd, 180 blz., May 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 251 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Hoor je weleens dat je te snel, onduidelijk of slordig spreekt? Vind je het lastig je spreeksnelheid onder controle te houden en struikel je daardoor over je eigen woorden? Heb je dikwijls moeite je gedachten te formuleren? En kunnen anderen je niet altijd goed volgen of verstaan?
Wanneer iemand niet vloeiend of rommelig spreekt, wordt dit in de volksmond al gauw stotteren genoemd. Dat dit lang niet altijd terecht is, bewijst het verhaal van Rutger Wilhelm. Jarenlang volgde hij verschillende therapieën voor stotteren. Toen bij hem broddelen werd geconstateerd, een spraak-taalstoornis waarvan hij nog nooit had gehoord, zette dat zijn wereld op z'n kop.

In Te snel voor woorden beschrijft de auteur de impactvolle worsteling met zijn spraak en de weg die hij heeft bewandeld om zo goed mogelijk met het broddelen om te gaan. Aan de hand van treffende, humoristische en aangrijpende anekdotes geeft hij zijn lezers een inkijkje in zijn leven én dat van andere broddelende sprekers. En beantwoordt hij de vraag: wat is broddelen, waarin verschilt het van stotteren en wat valt eraan te doen?

Ook interessant voor mensen die broddel-stotteren (een mix van deze beide vloeiendheidsstoornissen).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.