Zinloos op de Zuidas

Gern Huijberts

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Zinloos op de Zuidas

paperback/ gebrocheerd: € 17.99

ISBN: 9789463864947, geïllustreerd, 238 blz., August 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 350 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Meer dan 25 jaar ervaring met bazen, chefs, leidinggevenden en coaches. Meer dan 25 jaar doorgebracht in het internationale bedrijfsleven. Ontslagrondes, reorganisaties, solliciteren op je eigen baan en relaties op het werk, ik heb het allemaal gezien en meegemaakt.
In dit boek komt het allemaal weer tot leven.
Zinloos op de Zuidas beschrijft het wel en wee van General Manager Axel ter Steeg, zijn MT collega’s, zijn coaches en de uitdagingen waar de vaste bewoner van de moderne kantoortuin mee te maken krijgt.
Dit boek gaat vooral over de seks, drugs en rock-‘n-roll van het moderne kantoorleven, over afdelingsborrels die een beetje uit de hand lopen en bila’s in de avonduren. En dan is er de jonge stagiaire Gigi die alle mannen het hoofd op hol brengt. Maar ja, er kan natuurlijk maar één alfa-leeuw in de kantoortuin wonen.
En het gaat natuurlijk ook over de arme medewerkers die dit allemaal moeten verduren en hopen dat er dit jaar misschien nog een bonus in zit. Of een leuk afdelingsuitje. Of dan in ieder geval een chocoladeletter met Sinterklaas.
Kortom, een zeer vermakelijke serie observaties van het moderne kantoorleven en, helaas, helaas, ook nog eens allemaal echt gebeurd.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.