GEVAARLIJK BLOED

velerlei ernstige gevolgen door orgaantransplantatie en bloedtransfusie en er zijn heuse gevolgen voor een kind van een draagmoeder

Elna Elinor

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 11.50

ISBN: 9789463863377, 36 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

Dit boek gaat onder meer over het feit dat er geen zielsverhuizing is (dus GEEN reïncarnatie)
En er wordt in dit boek meerdere malen gewaarschuwd voor paranormale en occulte praktijken zoals reiki, waarzeggerij, wicca, spiritisme, tarot, glaasje draaien, charlie charlie, magnetisme en het oproepen van een overledene en nog velerlei andere paranormale en occulte praktijken; omdat de mens daardoor OCCULT belast geraakt, en ook ERFELIJK occult belast kan zijn;... zodat deze mens in ernstige psychische nood kan geraken.
En occulte belasting kan ook het gevolg zijn van BLOEDTRANSFUSIE en ORGAANTRANSPLANTATIE.
En wanneer een DRAAGMOEDER zich met het paranormale en occulte bezighoudt heeft dat ook nog zeer ernstige gevolgen voor het kind.
En bovenal wordt in dit boek uitvoerig omschreven hoe de mens verlost wordt van alle kwaad en duister; en ook van allerlei psychische stoornissen die uit paranormale en occulte praktijken voortkomen - en dat geschiedt (kort samengevat): door in de voetsporen van Jezus te gaan en door leiding van de Heilige Geest: ja zo wordt de mens verlost en genezen......en wel door de kracht en de Liefde van de Heilige Geest, Die in Jezus Christus op aarde kwam.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.