Mijn Levenslijn

De toekomst hangt af van de reis en de bestemming

René Schoonhoven

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 22.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789463861564, 346 blz., October 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 3.1 (d) cm. Gewicht: 502 gram.

Uitgever: Mijnbestseller.nl

beschrijving

In mijn levenslijn beschrijf ik de invloeden die voortkwamen uit mijn negatieve ervaringen die al in mijn vroege kinderjaren zijn ontstaan. Waar een moeder, met haar ongecontroleerde driftbuien, ervoor zorgde dat de ontwikkeling van haar kind niet op de juiste manier plaats vond, en waar ik tevergeefs om de hulp van mijn zelfzuchtige vader heb geroepen.
In dit meeslepend levensverhaal laat ik zien dat deze ervaringen in elke levensfase van invloed zijn geweest, hoe ik geworsteld heb met mijn eigen vaderschap en hoe lastig het voor mij was om verbindingen met anderen aan te gaan en te onderhouden.
Door al deze pijnlijke situaties heb ik een ontwijkende persoonlijkheids-dilemma ontwikkeld. Het dilemma zorgde ervoor dat er op den duur ook problemen op mijn werk ontstonden.
Door middel van psychotherapie heb ik mijzelf leren kennen en weet ik waar mijn ontwijkende persoonlijkheid vandaan komt. Ik heb een sleutel mogen ontvangen om deuren te openen, maar om uiteindelijk de sleutel te gebruiken blijkt lastiger dan gedacht

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.