Jackie en Jones: een zomer vol liefde en misverstand

Lizzie Van den Ham

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jackie en Jones: een zomer vol liefde en misverstand

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789463861489, 220 blz., May 2019
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 304 gram.

Uitgever: Dutch Venture Publishing

beschrijving

Wat als je een reis naar de Dordogne moet begeleiden maar geen woord Frans spreekt... en de neef van je baas bovendien mee is als groepslid?

Jackie de Waard werkt al een jaar voor reisbureau Troubadour Themareizen. Als ze door haar baas onverwacht op reis naar Frankrijk wordt gestuurd om een zieke collega te vervangen, schiet ze in de stress. Ze spreekt namelijk geen woord Frans... al staat dat wél op haar CV. Ze vraagt haar beste vriendin Nina mee om haar bij te staan.
Haar ellende is compleet als blijkt dat de neef van haar baas zich ook heeft ingeschreven voor de reis naar de Dordogne. Jones Schulte vormt een risico, want hij kan zijn oom over elke blunder die ze begaat op de hoogte brengen. Ze kan dus het beste zo min mogelijk met hem optrekken, maar dat is verdraaid lastig. Jones is namelijk de leukste man die ze in jaren is tegengekomen...
Zal Jackie erin slagen deze reis te overleven, haar baan te behouden én haar hart niet te verliezen aan een man die ze eigenlijk als de vijand moet zien?

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.